Blogg listad på Bloggtoppen.se

torsdag 27 oktober 2011

Almost every day is a busy day, but somedays you just have to put in even more effort

Eftersom jag har seriöst bloggbehov måste jag skriva några rader fast jag inte vet vad jag ska skriva. Det är konstigt, det där. Men jag kan ju börja med att säga att jag fick högst på provet IGEN. Så var det ur världen.

Och om fen timmar ska jag upp och åka till Fuji Q Highland! Tänkte gå och lägga mig runt tio men jag hade verkligen mycket att göra idag. Först hade jag lovat en kinesisk tjej att hjälpa henne plugga efter skolan, så vi stannade kvar tills lärarna gick hem vid sju. Sen åkte jag till Omiya för att hämta ut skivor åt den där killen i Singapore, det var sista affären jag var tvungen springa till. Det tar nästan exakt 30 minuter till Omiya med SNABBtåget... lagom trist åktur (ja, han betalar transporten)! När jag kom hem igen var klockan redan halv tio, men jag var ändå tvungen att tvätta, äta och göra i ordning matsäck till imorgon. Pust. Så nu är klockan 12 och jag ligger äntligen i sängen! Och vad gör jag då? Får bloggbehov! Typiskt, hehe. Men jag kommer inte ens kunna sova nu, för jag är ju så dålig på att somna tidigt. Nåja, bussturen tar ca fyra timmar imorgon så jag kan ju alltid sova då. Vi ska träffas klockan sju vid skolan... det är ju typ mitt i natten tycker jag!

Ska försöka att ta bra bilder med min telefon så skriver jag när jag kommer hem om hur det var! Alla på boendet blev riktigt avundsjuka när jag berättade var jag ska imorgon.

1 kommentar:

  1. Stooort Grattis! till provet. Bra jobbat <3
    /Kram Ma

    SvaraRadera