Blogg listad på Bloggtoppen.se

onsdag 30 november 2011

Just som midsummer in the middle of winterSaknar Ewe sjukt mycket på senaste tiden! En gång i tiden (sommaren 2008?) spenderade vi varje dag ihop med våra filmmaraton och cykeläventyr och listan med galna saker som vi vände oss till när vi blev uttråkade... det var faktiskt en rätt fin tid när jag ser tillbaka på det!
Saknar faktiskt alla av mina kompisar just nu. Det närmar sig ju jul också, är så van att ha glöggkvällar och lilla julafton och allt det där. Nu får jag visserligen ha det med mina japanska vänner, men ja, det är ju inte vad "traditionen" erbjuder. Nåväl, man kan ju inte få allt här i livet. Väljer man att flytta till andra sidan jordklotet får man bara ta det onda med det goda!
Det är ganska konstigt att jag verkligen inte haft hemlängtan (fram tills nu) sen jag åkte tillbaka hit i maj? Det är skumt, för när jag bott här förut har jag längtat hem minst en gång varje månad. Antingen blir man äldre och tiden går fortare, eller så vänjer man sig? Hur som helst, jag vet att jag alltid känner såhär tillfälligt, imorgon kommer jag vilja kedja fast mig i den japanska marken! Det kommande halvåret kommer gå alldeles för fort och innan någon vet ordet av är jag tillbaka i Sverige igen. Jag önskar nästan att det fanns något annat sätt för mig att stanna än för att plugga! Det är ju så dyrt... kanske söker jobb någonstans och återvänder till sensommaren? Haha. Drömma kan man ju alltid. 

Försökte hitta en gammal bild på mig och Ewe i min dator, men eftersom den är hyfsat ny har jag nästan bara bilder från Japan... så det får bli några bilder som hon tagit istället! Lite sommar mitt i vintern. Varför jag hade just de två bilderna i hårddisken har jag ingen aning om? Konstigt.

4 kommentarer:

 1. Bilderna ser ut som stillbilder från en fin film :)

  SvaraRadera
 2. Så snygga bilder Ewe har tagit! Förstår att just dom låg kvar i datorn. kram /MA

  SvaraRadera
 3. Du får inte ta det onda med det goda utan det japanska, och det är mycket ju mycket bättre på skalan. Vilka sjuuukt underbart vackra bilder, Credit till Ewe!!! (och dig) /pa

  SvaraRadera
 4. Tack vad snälla ni är :) Ja, Ewe är ju en jätteduktig fotograf, men det visste vi ju redan! ;)

  SvaraRadera