Blogg listad på Bloggtoppen.se

tisdag 3 februari 2009

5 bilder till ur livet

En historia: Det var en gång en tjej som skulle gå och köpa en adapter fast hon var trött och hade huvudvärk. Hon gick hela vägen till Daiei (ett köpcentrum) med Staffan efter att ha mutat honom med godis. Hon hittade adapter A som såg ut att funka fint. De gick hem igen. När tjejen provade adapter A till kameraladdaren funkade den fint och tjejen kände lyckan sprida sig i kroppen. Glad i hågen skulle hon därefter prova den till datorn. Icket. Inte heller fungerade den till mobilladdaren eller locktången. Sjukt frusterad och nu med ännu mera huvudvärk drog hon med sig David till Daiei istället, på jakt efter en annan adapter, alternativt en sladd. Fail. Tjejen insåg att hon måste till Akihabara, alternativt Shinjuku för att skaffa en passande adapter. Vilket inte stämmer överens med hennes planer imorgon då hon ska till Harajuku med Miki.
För att kunna använda sin dator har hon nu lånat adapter B av David som fungerar. Tur det så att hon kan ha musik när hon gör läxorna. Tjejen vill också ha adapter B!! Hur som helst, den måste införskaffas inom en snar, snar framtid. Men låt oss just nu lämna den irriterande historien och visa lite bilder istället. Ne?

När man är sjuk i Tokyo ser man ut såhär. Det känns skumt i början men man vänjer sig!

Tokyo kvällstid är något som nästan måste upplevas, tycker jag. Här var jag och Alexia i Shibuya och gick runt utan mål.

På kvällen vid Tokyo Dome sprakade det av ljus, någon gång tänker jag åka dit och gå till nöjesparken på natten, fatta coolt!!

Miki kramade en lama (?) när vi var i Lake Town. Imorgon ska vi till Harajuku :D Jag måste köpa crêpes ;P Förvånande va?

Jag och Alexia en solig dag när vi åt glass för första gången här i Matsudo. Det har faktiskt inte regnat särskilt många gånger sen jag kom hit.

1 kommentar: