Blogg listad på Bloggtoppen.se

måndag 2 februari 2009

En hel natts karaoke och den första jordbävningen

Lördag kväll och äntligen karaoke. Det var jag, Alexia, Miki-chan och nagra fler svenskar och japaner. 2400 yen (drygt 200 kr) och da fick man vara där hur länge man ville och dricka hur mycket man ville, bara att lyfta luren och det kom mer dricka, i princip. Vet ett antal personer jag INTE hade velat vara där med... sjöng NewS, YUI, Morning Musume, Avril Lavigne, Britney Spears, Goo Goo Dolls, Tegomass och en massa annat random som man kan sen barnsben. Alla japanerna var bra pa att sjunga, särskilt Miki!! Jag svär att det lika gärna kunde ha varit en skiva som spelades! Den människan är inte dalig pa nanting, det lovar jag.
Vi avrundade kring 5 pa morgonen, da alla var trötta utom jag som var hypad. När vi väl kom hem kunde jag inte somna förrän vid 6. Vaknade en timme senare av att fotona pa er mina kära vänner och familj föll ner pa golvet. Satte mig upp med ett ryck och kände mig konstig och snurrig. Undrade vad tusan som hände men bestämde mig för att jag inte orkade bry mig just da utan tänkte bara "somna om". När jag steg upp vid klockan 13.30 mötte jag Sara i korridoren. Hon fragade om jag hade känt jordbävningen i morse. Sa det var DET!! Allting klarnade plötsligt, jag hade inte blivit knäpp. Sa, efter nästan en manad i Tokyo har jag lyckats vara med om en jordbävning, började just undra när det skulle komma. :D Vill dock inte ha en stor en, de kan fa halla sig borta.
Söndagens väder var klart och soligt, mitt rum ligger i solen sa jag höll pa att kvävas pa morgonen. När jag gick ut var det däremot väldigt blasigt och inte alls lika varmt som jag trodde. ägnade istället dagen at att städa, tvätta och handla och kände mig jätteambitiös.

Idag har jag, Natta och Martin gatt fran skolan till Shinjuku, tog ca en och en halv timme utan stopp. Insag att trots att Shinjuku är en av mina absoluta favoritdelar av Tokyo har jag ännu inte varit där. Shinjuku är lika otroligt som jag minns det, fast jag önskar att vi kunde aka dit pa natten nan gang. Kallar Shinjuku för nackspärrsomradet för alla människor är sa sjukligt snygga där, oavsett kön eller alder. Vi fikade pa McCafé, jag ville shoppa men jag höll mig och akte hem när de andra gjorde det. Har kommit pa ett smart sätt att tjäna pangar pa när man tar tunnelbanan; man betalar helt enkelt en biljett för den kortaste sträckan, sen även om man byter tag sa gar man ju aldrig ut genom spärrarna sa man sätter bara i skolkortet istället för biljetten när man kommer tillbaka hem!! Pa det sättet tjänar man nagra hundra yen varje gang :D rakade upptäcka det av misstag när jag av ren vana använde skolkortet när jag kom hem fran Natta!
När jag kom hem idag hade ett paket kommit fran min kära moder innehallandes en bla mini-pc, en varm tröja, Damernas Värld och svenskt lösviktsgodis!! Det kom nästan en tar fran ögonvran. Tack föräldrar! Tänkte ladda in alla bilder jag tagit hittills när jag far en nätverkskabel av managern imorgon. :) Kanske dyker upp nagra bilder här eller pa facebook. ;D

Och det gar att kommentera utan att bli medlem nu, sa kommentera pa! Det är alltid kul med respons :)
Nu ska jag ga och se om jag hittar Miki!
Jaane!!

7 kommentarer:

 1. Jordbävning! Hm... hoppas att det bara blir de små som du kommer att råka ut för....
  Paketet kom fram vad bra! Ska bli kul att se bilder. Vi väntar med spänning. Nu hade du ju varmt på rummet men tröjan kanske behövs någongång i allafall. Njut av tidning och godis! Kram från mamma

  SvaraRadera
 2. tro mig lilla mamma, det är bara mitt rum som är varmt pa det här stället, gar ju alltid omkring i ytterkläder annars!! :)

  SvaraRadera
 3. Dricka hur mycket man ville? :P åhå

  SvaraRadera
 4. Vad spännande! Gillar din blogg, hoppas verkligen på bilder :D

  SvaraRadera
 5. "Vet ett antal personer jag INTE hade velat vara där med.." VILKA SYFTAR DU PÅ??? pözz!

  SvaraRadera
 6. hahaha btw "nackspärrsomradet", i feel ya

  SvaraRadera
 7. hahah inte på dig Amanda ...

  SvaraRadera