Blogg listad på Bloggtoppen.se

onsdag 18 mars 2009

Okej, så det har gått typ 10 dagar sen jag uppdaterde sist, vilket betyder att jag inte orkar med en jättenovell där jag berättar allting som har hänt! Man säger ju dock att en bild säger mer än 1000 ord, så här kommer drygt 6000 då...



En dag var jag och sjöng karaoke med Natta, Erica och Lena. Japanska karaokerum är mycket coolare än svenska (för vi har inte karaokerum, vi har karaokebarer...) Och det är jättebilligt om man går direkt efter skolan, bara 40 yen per timme typ :D Vilket är mindre än 4 kr om någon undrar.



Vi var först på Disneyland, i princip. Det berodde på att vi ville ha snabbhetspass så man får gå före i köerna till attraktionerna. De finns bara i begränsad upplaga!



Ungefär två timmar efter öppningstid var det betydligt mer folk... Vårlov + lördag = ingen bra kombination! Förstår ni nu varför vi ville ha snabbhetspass!? Vi belönades i alla fall med fint väder, vi behövde inte ens ha jacka! (och inte idag eller igår heller, det börjar bli vår nu och körsbärsblommorna är planerade till nästa vecka!)



It's a small world. Allting på Disneyland är så bedårande pch nuttigt!! Gotta love it!



Have to eat your Mickey Mouse food! :) Gullighet i sin renaste form!



Vi köpte söta öron! Miki hade gullig lugg! Det var roligt! :D


SÅÅÅ!! Slut för idag!
Jaane!

1 kommentar:

  1. Kul att få se bilder från japans disneyland och söta öron, har alltid velat ha sådana
    synd bara att jag inte visste det när jag var
    10 och var i paris disneyland hälsningar jonnayeah

    SvaraRadera