Blogg listad på Bloggtoppen.se

tisdag 18 januari 2011

The reason why I enjoy every morning, is because I love to be full of energy

Idag vaknade jag och Nathalie redan vid 9 (hahah I know...) för att vi skulle hinna ta till vara på dagen innan skolan. Därför åkte vi till ett ställe som heter Kichijoji där det finns en massa trevliga caféer och restauranger. Vi åt vegetariska burgare med avocado, nån slags creme fraiche, grillsås, tomat och sallad. Den hade GROVT (!) bröd till och var såååå sjukligt god.


Hann också förbi Skin Food där jag köpte en organisk hårinpackning och nagellacksborttagning med lavendel. Älskar Skin Food! Det är en koreansk kedja som är jättepopulär här i Asien.



Skolan började 13.30 som vanligt, och jag var helt slut i huvudet på dagens lektion. Vi håller på med något som kallas Keigo och det är typ den ypperliga artighetesgraden... går inte att förklara, men hela språket görs typ om, det liknar inte "vanlig" japanska speciellt mycket. Till och med japanerna själva tycker det är svårt. Pluggade hela kvällen med Nathalie och Hiromi som lärare, ändå fattar jag nästan ingenting. Snacka om efteeeeer. Och i övermorgon har vi Keigo-test. Kul jul?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar