Blogg listad på Bloggtoppen.se

lördag 29 januari 2011

There are endless things I should be doing

Klagar hela tiden på att jag aldrig handlar något, men det finns faktiskt en grej som jag har köpt här i Tokyo och det är min lock/plattång. Den kostade bara 350 kr och ena sidan lockar och den andra plattar. Den är verkligen bra! Dessutom var den ju rosa, härligt.

Idag har jag massa grejer att göra. För er som har bra minne och läste min blogg redan för 2 år sedan så kanske ni kommer ihåg att jag skrev om hur jag försökte få min mobil att fungera och om den idiotiska japanska byråkratin? Nåväl, idag ska jag ta med mig Hiromi (tror det funkar bättre om en japan är med) och försöka snacka vett i Soft Bank. Jag orkar verkligen inte ha en telefon som inte fungerar ända till april!? Då kommer mitt studentvisum nämligen och de sa till mig förut att jag måste vänta på det... men sist hade jag inte heller studentvisum utan det räckte med att krångla med dem i några dagar bara. Så det är det jag tänker göra. Vara en irriterande utlänning som inte ger sig! Funkar ju faktiskt då och då.

Sen ska jag också tvätta, städa, plugga kanji och 8 ikväll ska jag möta Natta i Shibuya, vi ska och kolla på killarnas fotboll på taket på ett köpcentrum. Däremellan ska jag också hinna koka (och givetvis äta) pasta. So no time to spare!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar