Blogg listad på Bloggtoppen.se

måndag 21 februari 2011

Pretty good

Förresten tror jag att omprovet idag gick ganska bra... man skulle ha 80/100 för att bli godkänd (hög gräns JA) och jag kan ha klara det med nöd och näppe. Ska bli spännande att se imorgon, ska typ be godnattbön nu innan jag somnar, haha. Men om inte annat har jag höjt mig rejält sen första gången, så lärarna lär ju se det iaf!

Rektorn (eller jag vet inte riktigt vad han är) sa att de får veta den 25:e om mitt studentvisum, men han trodde att det kommer gå hur bra som helst! Så frågade jag hur lång tid det tar efter det att fixa men det skulle tydligen gå på direkten. Skolan skulle hjälpa mig att byta visum med en gång jag får besked! Så då slipper jag förhoppningsvis lägga pengar på Korea. Nog för att jag gillar Seoul, men jag känner att jag inte riiiiktigt har råd med det just nu.

3 kommentarer:

  1. Härligt att höra att det gick bättre denna gång, du är verkligen duktig <3. Också positivt besked med ditt visum - så bra. då är det bara en hel stol som fattas :) pussåkram/Ma

    SvaraRadera
  2. Är det inte dyrt att plugga sådär utomlands? =)

    SvaraRadera
  3. Du har rätt, det är ganska dyrt. :) Men jag har både lånat från CSN (de är inte så hemska som alla säger) och jobbat ihop pengar innan jag åkte hit! Vill man ha någonting får man kämpa för det ;) Det är så värt allting i slutändan. :)

    SvaraRadera