Blogg listad på Bloggtoppen.se

fredag 29 juli 2011

Tomorrow, tomorrow, there's a wedding tomorrow. Did you decide what dress to wear?


Hej hej hallå. Här är en dålig bild på klänningen som jag ska ha på mig imorgon på bröllopet! Jag köpte den för typ 2-3 år sen, men jag har faktiskt aldrig använt den, inte vad jag kan komma ihåg i alla fall. Men idag när jag visade alla mina klänningar tyckte de jag bor med att den här passar perfekt så då får det bli den. Och så slipper jag ju slösa pengar på att köpa en ny!

Idag var sista skoldagen inför sommarlovet, verkligen hur skönt som helst. Vi hade ett kanji-test som gick BRA och sen fick vi typ 1000 sidor med hemläxa över lovet. Haha, kanske inte riktigt men mycket var det i alla fall. Sen kom Yuji hit strax innan åtta, så vi har övat på sången enda sen dess. Han kommer hit imorgon också, 2 timmar innan vi ska åka till Odaiba där bröllopet är, så vi hinner repa lite mer. Det känns ganska bra nu faktiskt, vi har lyckats sätta låten tre gånger i rad nu på slutet. Det är en låt som kan tyckas lätt tills man börjar sjunga den, då inser man hur svår den faktiskt är. Det är bara för att Karen Carpenter är en sån otrolig sångerska som det låter lätt.

Skriver imorgon hur det gick förstås. Hörde att det kommer vara typ 150 gäster, vilket litet bröllop alltså, jag blir inte alls nervös...

1 kommentar:

  1. Känns som den perfekta klänningen.Du blir så fin! Lycka till! mamsen

    SvaraRadera