Blogg listad på Bloggtoppen.se

söndag 11 september 2011

Today was a fun day yet again, I'll probably sleep good tonight


"Lite" te en kväll som denna. Såklart koffeinfritt och avslappnande såhär innan läggdags! Har pluggat lite kanji i ett par timmar, men har sjukt ont i armarna så jag la ner... går upp imorgon i tid och pluggar lite till så går nog testet vägen!

Och ja, min audition idag då? Den gick väl bra tror jag. Hur ska man kunna veta, egentligen? Vill de ha någon som överspelar till tusen eller knappt agerar alls? Vill de ha någon som är snygg eller någon som kan spela fotboll? Dessutom var det säkert hundra modeller där under dagen och de väljer bara ut ca tio stycken. Chanserna är rätt små med andra ord. Men det var roligt i alla fall, det var som en riktig fotbollsträning, riktigt svettigt. Vi fick dribbla, passa och spela en kort match medan vi skulle se "seriösa" ut. Vi spelade i nästan två timmar. Det svåraste var när vi skulle agera framför filmkameran, så himla svårt att visa känslor på beställning och alla står och tittar på. Typ "låtsas skjut mot mål, du missar den här gången, det är VM-final och du är förstås HELT BEDRÖVAD!!" och sen "Nu är det final igen, men nu sätter du bollen efter en spännande straffläggningsrunda. Ditt lag vinner, ååååh vad glad du är!!" Ja men, lätt eller hur?

Det roligaste var i alla fall att jag träffade två andra tjejer från min agentur där, så vi gick och drack lite kaffe efteråt. Miss Brazil och Miss Ireland! Vi kommer definitivt ses igen, himla sköna var de. Är det inte kul att skaffa nya vänner från hela världen? Sjukt bra och användbart att ha kontakter överallt tycker jag.

Men nu har jag jätteont i armarna som sagt. Konstigt, borde det inte vara i benen det värker...?

1 kommentar:

  1. Om 10 tas ut av 100 är det i alla fall 10 proc chans! Större chans än på lotto i alla fall. Plus att du är sötast av alla i hela världen! / Pa

    SvaraRadera