Blogg listad på Bloggtoppen.se

söndag 16 oktober 2011

Organic Park

Idag var en slapp dag. Jag och Hiromi åkte till Yoyogi-parken där Tokyo Veggie Food Festa hölls. Vår sharemate Nikki som är med i idolgruppen Pretty Inside Angels stod och sålde vegansk mat och blev intervjuade på scenen. De brukar gå klädda i bikini och djur-öron och deras främsta budskap är anti päls. Idag hade de dock lite mer neutrala kläder som tur var... tror inte jag skulle klara av att vara med i ett sånt band själv!

De sålde en massa saker på festivalen. En massa organisk, vegetarisk och vegansk mat men även typ massageoljor och porslin. Jag köpte med mig organiskt bröd och organiskt mjöl hem. Så det blev rostad grovfralla med jordnötssmör och blåbärssylt för mig och Hiromi som middag/kvällssnacks. Sen har jag roat mig med att se på film fast jag borde ha pluggat... lovar jag får igen för det imorgon.


Bageriet Saint Germain i Nakano, Tokyo. En av mina favoritbagerier. Ni får väl ignorera att jag blundar dock...

2 kommentarer:

  1. Grovfralla <3 Har inte sett unsen av grovt eller mörkt bröd sen jag kom till japan!

    SvaraRadera
  2. Jag vet inte hur det är i Osaka, men det finns ganska många ställen som har grovt bröd i Tokyo! Du får gå in om du ser ett bageri, chansen är stor att de har där :) Försök tills du träffar rätt ;) Inte alltid jättebilligt, men värt ibland!

    SvaraRadera