Blogg listad på Bloggtoppen.se

tisdag 8 november 2011

When's Santa coming?


Hej hej! Idag har jag inga läxor, kan ni fatta det? Det är första gången på över två månader tror jag. Måste säga att det känns extreeeemt skönt att göra något annat för en gångs skull än att hänga på rummet och göra övningar när man redan varit i skolan hela dagen... 
Istället har jag roat mig med att skriva ner Tomteparaden (eller det jag kom ihåg av den) efter att mina japanska kompisar råkade höra når jag trallade på en snutt och tyckte den lät kul. Nu vill de lära sig den på svenska säger de - innan jul!  Hahaha, jo men lycka till. Minori skrev i alla fall ner det jag kom ihåg med katakana (skriftspråket för utländska ord) efter att jag dikterat hela texten för henne, ord för ord. Ska söka upp den riktiga texten imorgon, tror jag missat en vers eller två! Kolla också in mina fina illustrationer till texten, vem trodde att jag var så bra på att teckna, va.

För övrigt har vi seriös julstämning i huset, det är helt sinnessjukt. Vi planerar julen som tokar, in i minsta detalj! Och så har vi planer på en skidresa och en skridskotur efter jul och nyår, hurray!

1 kommentar:

  1. Vvore kul om man kunde skicka en pepparkaksdeg till dig, men den mår nog inte så bra av värmen. Kram / ma

    SvaraRadera