Blogg listad på Bloggtoppen.se

onsdag 29 februari 2012

Finally in my life, I won something


Nu vet väl de flesta av er redan att jag lyckades både hålla ett tal i skolans tal-tävling och sen vinna också! Jag har typ aldrig vunnit något i hela mitt liv så jag blev såklart riktigt glad. De hade tre nivåer, nybörjare, mellan (som jag är) och avancerad och en vinnare från varje nivå. Det skulle självklart vara ganska orättvist om alla tävlade mot alla! 
Hade inte en tanke på att vara med, men sen när jag vann i klassen hade jag typ inget annat väl än att bara göra det. Jag var så sjuuuukt nevös, men jag har verkligen övat och övat och övat, till och med i sömnen har jag drömt om mitt tal. Haha, hur som helst, jag lyckades med att bara titta ner på pappret en gång under mitt fem minuter långa tal, vilket kändes som en rätt bra bedrift. Sen var mitt mål att prata låååångsamt och tydligt så att alla skulle förstå! Och sen att bara le stort. Verkade ju fungera.
Höll förresten på att dö när jag insåg att man vann PENGAR! Något jag ju inte har över huvud taget. Vann ca 1000 kr så det enda jag kunde tänka var typ "yeeey jag har råd med mat!" Hahahah.

Jaja, nu har jag pluggat ett tag så tänkte sova. Natti natti!

4 kommentarer:

  1. おめでとう!
    /pa

    SvaraRadera
  2. Sjukt bra! Perfekt med pengar också :)
    /Jojje

    SvaraRadera