Blogg listad på Bloggtoppen.se

tisdag 21 februari 2012

A little of all

Alltså idag är internet verkligen seeegt! Tar seriöst tio sekunder att ladda en sida och bilduppladdningen bara står och tuggar i åratal utan att något händer. Hatar sånt, speciellt när man behöver ett mycket användbart och livsviktigt online-lexikon!

Idag hade jag engelskalektion med en ny elev efter skolan, jag har höjt timlönen med ca femtio kr och om det kommer rätt slags kund (rik affärsman) så kommer jag höja ännu mer. Insåg att om man väl kan ta mer betalt, varför inte göra det? Men den här eleven är i alla fall rätt så lätt att undervisa, för han vill i princip bara konversera. Och så är han min yngsta elev också, så han verkar vara ganska chill! 

Svängde förbi mataffären på hemvägen, och anlände hemma runt halv tio. Jag var jättetrött och det kändes sent, men jag hade ett ton läxor som jag bara inte kunde undvika. Satte en regel att jag inte fick gå upp till mitt rum eller öppna datorn förrän alla läxor var avklarade och jag lyckades! Så nu kan jag sova ut imorgon förmiddag utan att tänka på några sista minuten-läxor som bara blir halvdant gjorda. Yey!

Förresten har det varit hyfsat varmt, soligt och klarblå himmel i Tokyo ett par dagar nu! Har bytt ut min kappa mot min skinnjacka, tror ni det är skönt eller?

Sleep thight.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar