Blogg listad på Bloggtoppen.se

söndag 12 februari 2012

One of those times in life where you feel like you just want to try whatever

Har en liten minipaus från bloggen... väntar på att mina kompisar ska skicka bilder från olika events, har varit slapp med att ta med kameran när jag gått ut och så. Men jag uppdaterar alltså om alla de roliga tillfällena när jag får bilderna!

Plus att jag utöver skolan bara har tre dagar ledigt den här månaden, så det är ganska hektiskt att hinna blogga också. Till exempel har jag modelljobb, klubbjobb, engelska lärare-jobb och dansträningar som tar upp tid! Och att jag vill träffa kompisar och klubba medan tid är... puh! Men jag hänger med, känner mig inte utdöd som jag gjort rätt mycket förut.

Imorgon har jag en trail lesson (en gratislektion, där eleven får prova en av mina lektioner och sen bestämma sig för om de vill fortsätta bli undervisade av mig eller inte) och jag är lite nervös inför sådana! Man vill ju vara bra så att de vill ha fler lektioner (=de kan betala mig pengar).

Förresten ska min kompis börja ge mig gratis DJ-lektioner... så kanske börjar snurra plattor snart! Niiiiice. Tror det är något jag kommer vara dålig på dock. Hahah

2 kommentarer:

  1. Åh, jag hade kunnat tänka mig att jobba som sådan engelska/japanska-lärare. Måste bara lära mig japanskan, först :P Men det är ett av mina mål med att flytta till Tokyo faktiskt.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det är ett riktigt bra jobb, rätt så enkelt ändå :) men om du jobbar som jag gör behöver du inte ens kunna japanska! Du ska bara kunna hålla en konversation på engelska i princip... en del elever kanske kräver lite mer förberedning, men oftast inte!

      Radera