Blogg listad på Bloggtoppen.se

söndag 27 maj 2012

At the airport

Nu ar jag pa Haneda Airport och vantar pa min flight. Har redan checkat in och lamnat vaskorna, tankte ga igenom sakerhetskontrollen efter det har och sen satta mig och vanta vid gaten. Lika bra att sitta dar sa att man kan kanna sig saker! Har missat nog med flyg i mitt liv...

Igar kvall foljde mina gamla sharemates med mig till flygplatsen, hjalpte mig med alla vaskor pa taget (kopte extra bagage over internet innan jag kom hit). Sen at vi middag har pa flygplatsen, sjalvklart fick det bli ett japanskt set! Maste ju passa pa medan jag ar i Japan, Sen ser jag faktiskt fram emot lite svensk mat! Mamma skrev att hon bakat kanelbullar... mmm.
Mina kara vanner drog hem efter vi atit, runt tio, sa sen dess har jag roat mig sjalv hela natten. Last en bok, last en tidning, lost korsord, druckit kaffe och juice, ovat DJing, osv osv... mitt mal var att inte somna och det klarade jag ju!

Ha det bra, vi ses i Sverige!

2 kommentarer:

  1. Tack för en kul blogg. Det är många som inspirerat, tipsat och stillat min längtan inför min avresa och du ska veta att du är en av dom :)!

    SvaraRadera
  2. Thank you for the auspicious writeup. It in fact was a amusement account it.

    Look advanced to far added agreeable from you! By the way, how can we communicate?


    Here is my site cardella UFC

    SvaraRadera