Blogg listad på Bloggtoppen.se

söndag 21 mars 2010

Wheter your head's in the clouds...

Erica och hennes pojkvän åkte ju till Shanghai i onsdags, men jag hann ändå med en liten barrunda med Erica och hennes söta barndomsvän dagen innan!

Vi var först och åt gyoza (typ finally), sen kollade vi runt lite på skor eftersom vi båda delar det fenomenala intresset. Alltså skoooor. Tack Tokyo för att du finns.
Synd bara att Erica inte hittade de skorna hon ville ha i någon av de hundraelva butikerna! :( När ett par skor blir inne här, då vill alla modemedvetna (=alla tjejer) ha dem, så de tar slut på en nanosekund. Om inte fortare.
Sen mötte vi upp Ericas barndomskompis från Kina. De bor båda i Tokyo, fast de upptäckte det bara av en slump. Ericas kompis har utbildat sig till make up-artist här och blev just klar! Jag fick se bilder från hennes student då hon hade en jättevacker kimono. Det kostade tydligen flera tusen att hyra den för bara en dag!

I alla fall, på baren beställde vi in friterad, kryddad spaghetti till drinkarna, har aldrig ätit det förr! Det var så sjuuukt gott, typ salta pinnar upphöjt med hundra. Finns det i Sverige ens? I så fall måste jag ha det när jag kommer hem! :)
Här är några bilder från kvällen:

En Eri-bunny i sin nya frisyr :D

Ericas söta kompis!!

Stället! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar