Blogg listad på Bloggtoppen.se

onsdag 9 mars 2011

You'll see your future if you look up, boys and girls be ambitious!

Tråkinlägg. Hatar att posta utan bilder, vem orkar det liksom?

Idag var en puckodag. Började med att jag vaknade upp och inte kunde röra mig. Jag tänkte egentligen gå igenom lite grammatik innan skolan, men min kropp ville verkligen inte stiga upp. Snoozade i typ 48 timmar tills det kom en liten jordbävning och väckte mig och så var det slut med skön sovmorgon.
När jag skulle gå hemifrån insåg jag att jag inte hade mitt tunnelbanekort eftersom jag bytt jacka, så jag fick springa upp till rummet igen. Men gissa vad jag gjort? Jo, låst in min nyckel såklart! Även den låg i andra jackan. Min hyresvärd var hemma så jag bad honom låsa upp men han hade inte sin universalnyckel heller. Som tur var hade jag 1000 yen i fickan, vilket räckte precis fram och tillbaka till skolan + mellanmål.

Väl i skolan så fick jag såklart göra omprov, vem hade förväntat sig nåt annat? Tänkte bra, då hinner jag gå igenom det hemma sen. Men näääädå, läraren bestämde att omprovet skulle ske på sista timmen så det var bara att sätta sig där och faila hårt. Hahahaha. Men det var bara 4 pers som klarade provet på första försöket om nu det var någon tröst.

Nuuuu sitter jag här och är asigt trött och nöter, nöter, nöter kanji som inte vill gå in i min hjärna. Det har känts som att jag har feber hela dan förresten. Trött och kokhet... men jag är inte sjuk, så det är nog snarare överhettning av för mycket studerande och dålig sömn? MEN JAG VÄGRAR GE UPP!!

Ge upp är för losers.

2 kommentarer:

  1. Åååååå,hur ska detta sluta? Sköt om dig vännen <3/Ma

    SvaraRadera