Blogg listad på Bloggtoppen.se

torsdag 9 juni 2011

I hope the road that spread out outside my window won't change

För övrigt idag har jag hängt med Antonia. Vi åt lunch, tittade runt i Shibuya, Harajuku och Omotesando, jag köpte en vit solhatt och ett par ljusbruna sandaler med låg klack till det ynka priset av 250 kr, sammanlagt. Har bara tygskor och typ tre par skor med monsterklack, och ärligt, inga av dem funkar speciellt bra i vardagen.
Sen tog vi purikura och satt på fiket ovanför Claire'sTakeshita-dori i Harajuku och tittade ner på alla snygga människor som gick förbi. Har varken purikura-bilder eller mobil-bilder, men jag ska fota skorna imorgon i alla fall!

Imorgon ska vi till ett ställe i Akasaka som tydligen har rea på en massa märkeskläder. Inte för att jag brukar ha råd med sånt men det är ju alltid kul att titta på alla läckerheter. (Det här är nog inte första gången ni hör mig säga det men: jag önskar jag var rik!) Men vi får se om jag lyckas fynda något, men i så fall ska det vara riktigt, riktigt billigt och prisvärt.

Bjuder på en bild från när vi gick till konbini igår ikväll. Spöket Romi!

Inte världens bästa kvalité när jag tar nattbilder med mobilen, men det är allt jag kan erbjuda. Önskar att jag kunde ta med er alla till den här bron nära där vi bor, med typiska gammeldags japanska bostadshus vid floden, och så de moderna skyskraporna i Shinjuku i bakgrunden. Älskar att gå här när det är mörkt!

Och klockan är halv två på natten!? Vad gör jag uppe och bloggar såhär sent? Måste säga åt mig själv nu på skarpen att gå och sova. God natt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar