Blogg listad på Bloggtoppen.se

torsdag 21 juli 2011

What I did and what I want but don't want to do


Skulle ju egentligen lägga upp de här bilderna idag innan skolan (och några fler, men jag är alldeles för lat), men min kropp var helt död och gjorde ont överallt så jag bestämde mig för att lägga mig och sova ett tag till. Jag har fullt schema varje dag i 2 veckor efter skolan! Alltid något; en fotografering, en fest, en middag med vänner, en matsuri, ett besök hos manikyristen, Disneyland (alltså, yey!?) osv osv... visst, det är grejer jag väljer helt själv att jag vill göra och jag har riktigt kul. Men jag tror att om 2 veckor ska jag försöka att inte göra någonting alls utan bara slappa, det är ganska tärande att flänga runt såhär. Vi har förresten sommarlov då så det passar ju bra! Fast man är alltid väldans upptagen på lov iofs, är man inte? Jaja, it's all in the mind. Om jag bara bestämmer mig för att inte göra allt spännande så löser det sig. Fast gud vad trist. Hatar att sitta hemma och tänka "just nu hade jag kunnat..." eller "åh, nu är de personerna och göra det där roliga"!
Men whatevers, vilket SERIÖST I-landsproblem att ha FÖR MYCKET KUL att göra, eller hur? Men en kloningsmaskin hade faktiskt inte suttit helt fel.

Imorgon ska jag på en matsuri som jag sett fram emot ganska länge, sen kanske på ett party efteråt om jag hinner, vi får se. Först ska jag dock ta mig igenom hela skoldagen utan att somna. Vilken bedrift.

Och om ni undrar varför jag alltid uppdaterar så sent så är det för att jag oftast kommer hem vid halv tolv eller tolv på natten! Går direkt efter skolan någonstans och hänger tills de sista tågen börjar gå. Idag var jag med Erica på en thailändsk restaurang i Shinjuku, t ex. Vi satt och pratade hur länge som helst!

Och just det (haha, det här inlägget blir ju aldrig klart)! Skoldagen idag bestod av att göra ett besök på räddningstjänsten i Ikebukuro. Där gick de igenom hur man ska bete sig under en brand eller en jordbävning. Mina tankar gick osökt till min brandman till storebror. Provade brandsläckaren, bland annat, Johan! Vilket skoj jobb du har!

1 kommentar:

  1. braaa :) hoppas bara ni har en släckare där du bor så utbildningen inte va i onödan :) men bra att det övas!
    Johan

    SvaraRadera