Blogg listad på Bloggtoppen.se

söndag 28 augusti 2011

I just don't know today. It's just that kind of a day.

Hej på er. Håller just nu på att plugga för fullt inför ett prov imorgon! Känner mig förkyld igen, ont i halsen och öronen och allmänt trött. Är inte på humör för att plugga men jag gör det ändå. Duktigt! Just nu har jag en liten paus för att dricka kaffe, uppdatera bloggarna och läsa lite i Lyckan, Kärleken och Meningen med Livet! <-- Relatera.

Ska gå och handla senare också, ta ett bad med det där relaxande badsaltet och sen måste jag verkligen städa. Någonstans ska jag försöka klämma in ett Skype-samtal med föräldrarna också, längesen vi pratade där faktiskt. Fast plugget kommer ju först, såklart! Det finns ingen ursäkt för omprov på den här nivån. Men jag är nog ändå en av få i klassen som sluppit omprov hittills när jag tänker efter? Men jag vet vad jag ska plugga på och jag försöker verkligen förstå allting, inte bara memorera.


Bilden är från förra helgen då vi var på matsuri i Roppongi. Var även Glenns sista dag i Tokyo. Usch vad jobbigt att åka hem! Jag har typ ett år kvar (eller egentligen har jag inte bestämt hur länge jag kommer stanna, men som det ser ut nu ca ett år) men jag har redan ångest ibland för att jag måste åka hem. Hur ska jag någonsin kunna lämna detta underbara ställe? Hemska tanke.
Fast om ni frågar mig nästa vecka kanske det låter precis tvärtom, ibland längtar jag hem väldigt mycket. Särskilt nu när det varit sommar, är galen i svensk sommar ju! Fast nu börjar det ju bli höst och sen vinter... och snö... nä, det klarar jag mig utan! En ny hemlängtan kommer dock säkert infinna sig där runt jul och nyår. Nej, jag kommer inte hem då. Har alltid haft en liten dröm om japanskt nyår, med tanke på hur stort det är här. Det är i princip deras största högtid på året, så jag kan bara tänka mig hur coolt det är!

Nej, tillbaka till pluggandet. Här kan man ju inte hänga hela dagen!

1 kommentar:

 1. Japan finns kvar
  Sverige finns kvar
  Man kan åka vart man vill när man vill.
  Ta´t lugnt bara
  / love pa

  SvaraRadera