Blogg listad på Bloggtoppen.se

måndag 29 augusti 2011

Today it's only one month left until I'll see some familiar faces


Prick en månad kvar idag tills jag får besök av mina föräldrar. Se så fina de är! ♥ Egentligen skulle de ju ha kommit i april, men alla vet ju vad som hände då med jordbävningen och allt det där. Det blev istället uppskjutet till slutet av september, då de hade tid igen (och inte Tokyo är lika varmt som en kokande gryta). Just nu känns en månad väldigt länge, men jag vet hur man alltid tittar tillbaka och säger "vad fort det gick!"
Om jag får bestämma (vilket jag oftast får...) så ska vi till bland annat Disney Sea, Kamakura och Ghibli Muséet. Ja, bland annat, alltså! För att inte tala om alla restauranger och caféer... åh, så kul det ska bli! Önskar att jag kunde få hit resten av min familj också, men tyvärr är ju biljetterna till Tokyo väldigt dyra just nu. Men den här staden är bara SÅ COOL, ni borde alla som läser det här seriöst överväga att åka hit! Den har allt: storstadsliv, nöjesliv, kultur, historia, modernitet, alla världens kök, nyttig mat, skräpmat, vackra parker och till och med fina stränder och floder inte alltför långt ifrån city. Jag kanske är lite partisk, å andra sidan... men enda sättet att ta reda på det är att åka hit! Ensamåkande (om jag känner dig) får bo i mitt rum mot en lätt avgift på under 50 spänn/natt som betalas till min hyresvärd. Bra deal eller? Haha.

Apropå föräldrar, lite förvånad jag blev kanske när mamma plötsligt ringde mig på mobilen? Trodde inte de gick att ta emot/ringa samtal över Japans gräns men tydligen... sjukt dyrt blev det nog dock, men ändå skönt att veta att det GÅR! Om det skulle vara nåt.

Jaja, huvudvärken som jag har just nu är inte nådig. Sjuk tjej eller? Går och bäddar ner mig! Godnatt, alla.

2 kommentarer:

  1. Du är gullig du :) mitt hjärta, det ska verkligen bli kul. Vi längtar! och som sagt tiden går fort, vi ses snart.<3

    SvaraRadera
  2. Längtar ihjäl mig /pa

    SvaraRadera