Blogg listad på Bloggtoppen.se

fredag 9 september 2011

Some good, some bad, but that's just how it is

Hej. Först de dåliga nyheterna: Huvudvärken är tillbaka med råge efter 3 dagars frånvaro, nästan så det gör ont i ögonen. Tog ut linserna, inbillar mig att det blir bättre då, då kan man ju blunda lättare. Sen var dagens prov ganska mycket svårt. Plötsligt såg det helt annorlunda ut än tidigare prov. Blir nog att göra det igen för SAMTLIGA i klassen. Annars blir jag mycket förvånad.

De bra nyheterna: Det är helg. Jag ska köpa Nattas gamla systemkamera. Äntligen blir det bra bilder till bloggen (och som minnen sen förstås)! Har min första "stora" audition på söndag också. Ett känt bank/försäkringsbolag som söker modeller som kan spela fotboll? Låter en smula mystiskt. Kommer med all säkerhet inte få jobbet (eftersom modeller får i snitt 3% av alla jobb) men ändå roligt att jag gick igenom fotoselektionen. Och under själva audition ska vi spela på någon fotbollsplan tydligen, det uppskattas! Blir sjukt osäker dock, är det meningen att jag ska vara snygg eller bra? Och hur spelar man fotboll snyggt...? Får väl kolla runt efter mer erfarna modeller och titta vad de gör! Och sitter verkligen de gamla takterna (om jag ens hade några) i efter tre års uppehåll? Inte så säker på det! Nåja, man kan inte göra mer än sitt bästa i alla fall. Och juste, måste springa och köpa sneakers imorgon, det stod att man var tvungen att ha med sig det. Äger ju inget sånt, inte i Japan iaf...

När jag spelade fotboll förut, 5 år gammal bild. Typ det närmsta jag någonsin haft min normala hårfärg. Och de charmiga tofsarna! Haha. Vilka tider.

Hmm. Äkta, ekologiskt jordnötssmör på rostat mörkt bröd är förresten farligt. Vet ni hur pass beroende det är? Jag råder er att inte prova för ni kommer bli fast!

2 kommentarer:

  1. Jag vet jag tjuväter jordnötssmör när mamma lagt sig! /pa

    SvaraRadera
  2. Haha, vad roligt det lät att vara modell på fotbollsplanen ;D du kirrar det!

    SvaraRadera