Blogg listad på Bloggtoppen.se

måndag 10 oktober 2011

Some pretty new things

Några bilder från första halvan av dagen. Vi vaknade kvart över sju för att duscha och klä på oss, sen tog vi sömndruckna tåget hem till mig. Vi hade en leverans från IKEA att vänta in, med en madrass, en liten byrå, en extra stol och lite annat "skräp" (som pappa kallade det på facebook). Leveransen skulle komma mellan 9 och 14, så vi åt frukost och spelade lite yatzy medan vi väntade. Grejerna kom i lagom tid runt 11, och då var vi självklart tvungna sätta igång med detsamma och skruva ihop, snickra, såga och allt det man gör med IKEA-saker.

Hann även mycket annat idag. En sväng till Shibuya för att titta in i det berömda varuhuset Shibuya 109, äta japansk mat och sjunga karaoke. Kändes som det här dygnet hade 111 timmar. Typ. Roligt att se mina föräldrar i ett karaokerum, men jag tror faktiskt de tyckte det var lite kul i alla fall, fast pappa inte ville sjunga något.



På tåget, lite trötta eller?
Image and video hosting by TinyPic



Pappa, mästersnickaren!
Image and video hosting by TinyPic



Lill-byrån som fick stå där i ett hörn av mitt pluttrum.Image and video hosting by TinyPic


Måste säga att det blev rätt snyggt ändå. Ska ta bilder på hela rummet någon dag när allt är klart! Det är tur att man får besök av föräldrarna så att det man får lite ordning (och pengar)...

Imorgon ska vi förresten till Disney Sea! Inte illa alls.

1 kommentar:

  1. Vad fint det blev! JAA, ta bilder på hela rummet så man får se hur du bor där borta :)

    SvaraRadera