Blogg listad på Bloggtoppen.se

måndag 31 oktober 2011

Take it to your heart, work hard!


Härlig åtta timmars pluggdag! Eller inte...? Stannade hemma från skolan idag för jag ville vila händerna från att skriva... HAH! Titta på hur det gick med det! Tyyypiskt mig, att jag inte kan hålla mig borta från böckerna. Jag kan inte vara hemma och göra något annat än att studera, för då får jag dåligt samvete. Dessutom får jag göra provet om jag går till skolan imorgon, vill ju inte faila på det alltså. 

Nämen sova bör jag ju göra nu. Sov förresten ELVA TIMMAR inatt, ganska imponerande. Har inte hänt att jag lyckats sova ÅTTA timmar knappt på ett halvår? Hur lyckades jag med det helt plötsligt? Inte för att jag klagar...

3 kommentarer:

 1. Gillar din Blogg och läser den varje kväll :) flyttar till Tokyo i juni för att plugga på Kai. Prövade Att skicka ett mail till dig men fick inget svar men om du här tid får du gärna skriva lite saker som kan vara bra att tänka på vid flytt. Ha det fint. /Conny.

  SvaraRadera
 2. Hej Conny! Vad roligt att du läser min blogg, vad glad jag blir! :) Jag har tyvärr inte kollat den mailen som står angiven på evigheter, men jag ska gå och läsa ditt mail på en gång.

  Du kommer inte ångra att flytta till Tokyo! Jag har bara hört bra saker om Kai också, ungefär hälften av alla där är svenskar. :)

  SvaraRadera
 3. Jag har "smygläst" den lite ett tag nu men tänkte det kunde vara på tid att kommentera ;). Jag gillar att läsa dina små vardagsbetraktelser!

  SvaraRadera