Blogg listad på Bloggtoppen.se

fredag 25 maj 2012

Two days left of this chapter in life


Fina, fina Mana när vi åt koreansk BBQ i förrgår. Det var verkligen helt otroligt gott! Om någon befinner sig i Tokyo eller ska hit, så kan jag rekommendera den här restaurangen. Den heter Tonchan (とんちゃん) och ligger i Shin-Okubo, koreanska kvarteret. Jag har ätit där förut också, både för att det är gott men också för att det är så himla billigt. All mat ni ser på bilden kostar ca 90 kronor! Ligger många liknande restauranger i hela området, men just den här är typ en minut från stationen. Jag äter väldigt mycket vegetarisk mat, men ibland blir jag helt tokigt sugen på kött! Då slår jag alltid till men någon typ av BBQ.

Har för övrigt bara två riktiga dagar kvar. Imorgon ska jag sortera, packa och städa och sen träffa Erica på eftermiddagen. Min värdmamma vill väldigt gärna att vi alla ska äta sukiyaki tillsammans, medan både jag och amerikanerna är kvar i huset, så det blir middagen. Hon är så ruskigt snäll och otroligt generös!
På söndag ska jag träffa mina sharemates för lunch (favvo-avocadoburgarna här i Kichijoji), de har alla tagit ledigt för min skull. Sen ska de hjälpa mig med väskorna till flygplatsen och så blir det även middag där! Tyvärr måste de ju åka hem med sista tåget, men själv kommer jag att spendera natten på flygplatsen med böcker, tidningar, godis och några liter kaffe. Sen avgår mitt flyglan i ottan på måndag. Är så himla glad att de följer med, så blir det genast en massa saker jag slipper oroa mig för.

2 kommentarer:

 1. Usch, måste kännas jobbigt nu med att lämna Tokyo. Men samtidigt kanske du är glad över att komma hem?

  Och tack för ytterligare ett restaurangtips, känns som jag har en bra grund med mat att stå på när jag anländer i höst :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Joda, lite jobbigt ar det allt, men faktiskt skont att komma hem :) Saknar min familj och mina vanner i Sverige! :) Men har ju varit i Tokyo nastan varje ar sen 2007, sa jag tror inte jag kommer sluta komma tillbaka ;)

   Ingen orsak, bara att fraga sen i host om det ar nagot sarskilt du ar sugen pa! Ska forsoka leta i minnet da :P

   Radera